nieuws

Grand Café Mauritz heropend

Hotel

Grand Café Mauritz in Willemstad (Noord-Brabant) opent haar deuren. Het café is een uitbreiding van Mauritz Hotel & Salon. Het pand, dat ooit de Oranje sociëteit was, is afgelopen jaar geheel in stijl herbouwd, aldus eigenaar Pieter van der Weele.

Grand Café Mauritz heropend
Foto: Henk Leenheer

Bij grand café Maurtiz is een ruimte voor private dining. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een grote stadstuin op het zuiden.

Hotel
De voorloper van Mauritz Hotel & Salon is Frascati Restaurant, Hotel & Salon. De eigenaren van Mauritz runden destijds restaurant Frascati. De gerechten zijn anders dan bij Mauritz, maar de kwaliteit van het eten blijft gewaarborgd. Alles wordt bereid met verse ingrediënten, aldus de eigenaar. De menukaart van het grand café bevat andere gerechten dan de menukaart van het restaurant

Unieke formule
Van der Weele is zelf erg blij met de heropening. ‘Met het grand café bieden wij een unieke formule in Willemstad en omstreken. Wij hanteren een combinatie tussen stijl, grandeur, gezelligheid en goed eten. Daarnaast zijn de openingstijden erg ruim. Mensen kunnen de hele dag binnenlopen voor een drankje of wat te eten.

Sinds januari is de naam Mauritz aangenomen. De vestiging blijft in haar huidige vorm bestaan als locatie voor bruiloft, high tea, jubileum, borrel of zakelijk evenement.

De fotoreportage vind je hier. 

Reageer op dit artikel