nieuws

Nieuwe zelfstandige hotelgroep Okéhotels

Hotel

Met de oprichting van Okéhotels is Nederland per vandaag een hotelgroep rijker. De groep van 16 hotels is een vereniging van reeds gevestigde, zelfstandige hoteliers. Okéhotels streeft naar een ledenaantal van 25 voor landelijke dekking.

Nieuwe zelfstandige hotelgroep Okéhotels

Okéhotels is door de leden opgericht vanuit de behoefte om meer onderling te kunnen samenwerken. Inmiddels zijn er 16 zelfstandige hotels lid van de vereniging, verspreid over het land. De groep zegt de ambitie te hebben door te groeien naar 25 hotels waardoor een landelijke dekking ontstaat.

Zakelijke en toeristenmarkt
Okéhotels richt zich op zowel de zakelijke als de toeristenmarkt. Voor de zakelijke markt zijn er bij ieder hotel vergader- en overnachtingsmogelijkheden, die vaak kunnen worden gecombineerd met een activiteit. Voor de toeristenmarkt biedt Okéhotels evenementen, acties en Oké-arrangementen.

Reageer op dit artikel