nieuws

Postillion krijgt toegang tot Chinees reserveringsysteem

Hotel

Postillion Hotels start per 1 juli een samenwerkingsverband met reserveringssite Jin Jiang Hotels in China. Postillion is hiermee het eerste Nederlandse hotelbedrijf dat toegang krijgt tot het Chinese reserveringssysteem.

Postillion krijgt toegang tot Chinees reserveringsysteem

Door de samenwerking verwacht Postillion gedurende de looptijd van vijf jaar meer dan honderdduizend Chinese gasten met zowel zakelijke als leisure doeleinden te accommoderen.

De langdurige overeenkomst met deze Chinese partner past bij de strategie van Postillion Hotels om internationale markten aan te spreken met haar congres-, vergader- en leisure faciliteiten. Postillion is het eerste Nederlandse bedrijf dat direct toegang heeft tot het reserveringssysteem van China.

Postillion tekende een samenwerkingscontract voor het accommoderen van Chinese gasten die via het loyalty programma van Jin Jiang Hotels naar Nederland afreizen.

18 procent meer Chinezen
In 2014 ontving Nederland achttien procent meer Chinese gasten dan het jaar ervoor; in totaal waren dat er ruim 250.000. De procentuele groei van internationale bezoekers aan Nederland in China stijgt ieder jaar en sluit aan bij de ambitie van het NBTC voor de komende jaren om het huidige aantal te  verviervoudiging.

Het contract werd getekend in Shanghai door Erik-Jan Ginjaar (Regio Directeur West van Postillion Hotels) en Mr. Yu Meng (CEO van Jin Jiang Hotels) in het bijzijn van Hans Martijn Ostendorp (burgemeester van Bunnik (Postillion’s vestigingsplaats).

Jin Jiang Hotels
Het Shanghainese Jin Jiang Hotels telt 2800 hotels in China en is daarnaast gespecialiseerd in vastgoed en verzekeringen. Postillion Hotels kwam in contact met Jin Jiang Hotels tijdens de handelsmissie die in 2014 door de Gemeente Amsterdam en de Nederlandse overheid werd georganiseerd.

Ginjaar: ‘Postillion Hotels zet momenteel grote stappen op de nationale en internationale markt. Kort na de overname van hotel Beurs-WTC in Rotterdam zijn we opnieuw trots. Deze partnership met Jin Jiang Hotels is ons eerste internationale samenwerkingsverband. We hebben met deze partner toegang tot de Chinese markt en laten in vijf jaar tijd een enorm aantal kapitaalkrachtige Chinese gasten kennismaken met Nederland en Postillion Hotels.’

Reageer op dit artikel