nieuws

Resort Punt-West opent begin juni

Hotel

Het Punt-West Hotel & Beachresort te Ouddorp zal begin juni zijn deuren openen. Het resort ligt in een natuurgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer. Het wordt geëxploiteerd door Oasis Parcs.

Resort Punt-West opent begin juni

Het park krijgt in totaal 72 strand- en duinvilla’s en 20 hotelsuites. Op 4 juni is de eerste fase van de bouw afgerond en zijn er 20 luxe hotelsuites en 36 strand- en duinvilla’s beschikbaar, geschikt voor 2 tot en met 8 personen, aldus Hotelblog.nl.

Groeiende vraag
In Nederland is er een groeiende vraag naar luxe resorts, maar het aanbod is er nog niet, zegt André Roelofs, directeur van Oasis Parcs: ‘Binnen het huidige landschap aan vakantieparken zagen wij een behoefte aan luxe resorts, op een unieke authentieke locatie en met een zeer hoog persoonlijk service niveau voor onze gasten. Wij hebben een aantal resorts onder een nieuw label, Oasis Parcs, gebracht waarmee we deze vraag invullen. Punt-West Hotel & Beachresort is ons eerste resort in Nederland.’

Beachclub Werelds
Hart van het resort is Beachclub Werelds aan het Strand. De beachclub beschikt over een restaurant, bar, meerdere multifunctionele ruimtes en terrassen. Ook heeft de club een eigen strand en haven. In december is de bouw voltooid en is het park helemaal klaar voor gebruik

 

Reageer op dit artikel