nieuws

Rockband DI-RECT runt bestaand hotel

Hotel

In het nieuwe AVROTROS programma Hotel DI-RECT gaat de Haagse rockband DI-RECT een bestaand hotel aan de Scheveningse kust runnen. In het hotel nodigen zij gasten uit die in welke vorm dan ook een rol spelen in hun succes: van collega-artiesten tot de fans.

Rockband DI-RECT runt bestaand hotel

De mannen proberen het zware hotelwerk onder de knie te krijgen en het verblijf van hun gasten in Hotel DI-RECT tot een uniek ervaring en succes te maken.

In iedere aflevering geven Bas (basgitaar), Vince (toetsen), Jamie (drums), Spike (gitaar) en Marcel (zang) het hotelleven een muzikaal tintje middels een concert op het dakterras of een sessie op het strand met en voor hun gasten.

Passanten zijn welkom. Hotel DI-RECT is vanaf 17 augustus te zien bij AVROTROS op NPO3

 

 

 

Reageer op dit artikel