nieuws

Apollo Hotel Groningen heet eerste gasten welkom

Hotel

De eerste gasten van het Apollo Hotel Groningen werden 25 juni welkom geheten door manager Herman van der Poel. Na een flinke transformatie is het hotel in het complex La Liberté geopend.

Apollo Hotel Groningen heet eerste gasten welkom

De laatste punten zijn deze week op de i gezet. Het Apollo Hotel heeft 105 kamers, twee meetingrooms, een bar met restaurant en een fitnessruimte. Het pand is gevestigd nabij het centrum van de stad en de belangrijkste uitvalswegen.

Hoogtepunt Apollo Hotel

Dit is het moment waar we naar toe hebben geleefd. ‘De feestelijke pre-opening een maand geleden was al een bijzondere fase in de transformatie, maar de eerste gasten ontvangen is toch wel het absolute hoogtepunt’,  aldus Herman van der Poel. ‘Geen geen hotel meer vol met bouwvakkers, maar vol hotelgasten. Het team is er helemaal klaar voor.’

 

Reageer op dit artikel