nieuws

Bad Boekelo verlaat Sandton

Hotel

Resort Bad Boekelo heeft na 11 jaar de franchiseovereenkomst met Sandton beëindigd. Het Twentse hotel sluit zich aan bij Hotels by Sheetz, een nieuw opgericht samenwerkingsverband.

Bad Boekelo verlaat Sandton

Sandton was sinds 2004 eigenaar van Bad Boekelo, dat 78 hotelkamers en 63 appartementen telt. Na 11 jaar verliest de club van Rogier Braakman het hotel.

Bad Boekelo is sinds 1 juni aangesloten bij Hotels by Sheetz, een pas enkele maanden geleden opgericht samenwerkingsverband. Dit meldt TV Enschede.

Hotels by Sheetz

In Hotels by Sheetz werken ook Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede en Eden Antwerp by Sheetz samen. Onder leiding van commercieel directeur Coen Wessen gaan de hotels zich als groep en als individueel hotel presenteren op de markt.

Voor het hotel is de reden voor de stap vooral dat de binding met de regio versterkt moet worden. General manager Bob de Waal zegt dat beter te kunnen als individueel hotel dan als onderdeel van een keten.

‘Ik hoor wel eens van mensen uit de buurt dat ze het gevoel hebben dat we hoogdrempelig zijn, maar dat zijn we niet’, zegt De Waal in dagblad Tubantia. ‘Het moet weer worden zoals vroeger, toen Bad Boekelo vooral onder Enschedeers en Boekeloers een bekend adres was voor een dagje uit.’

Reageer op dit artikel