nieuws

Berghotel Amersfoort sluit aan bij Best Western

Hotel

Het Amersfoortse Berghotel sluit zich aan bij Best Western Hotels. Het gaat nu verder onder de naam Best Western Plus Berghotel Amersfoort en valt dus onder het exclusieve plus-label van de keten.

Berghotel Amersfoort sluit aan bij Best Western
Het terras van het Berhotel Amersfoort eindigde in de laatste editie van de Terras Top 100 op een verdienstelijke 92e plek.

Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord en heeft 88 hotelkamers, 16 vergaderzalen en een restaurant met bar en een zonnetuinterras met loungebanken. Een terras dat het afgelopen jaar nog de Misset Horeca Terras Top 100 wist te behalen.

Plus-label
Het Berghotel ligt bovenop de Amersfoortse Berg met het centrum van de stad op loopafstand. Amersfoort dat onlangs nog is uitgeroepen tot ‘Beste hotelstad van Nederland 2015’.  Het plus-label dat het hotel mee krijgt houdt in dat het een ‘full-servicehotel’ wordt dat aan extra comforteisen op zes gebieden dient te voldoen: aankomst, eten & drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment.

Kleinschaligheid behouden
Wytze van den Berg, managing director van Best Western Nederland zegt verheugd te zijn met de toevoeging van het Berghotel aan de portfolio. ‘Een prachtige toevoeging. De locatie is voor ons al jaren een zoekgebied geweest en ik verwacht dat onze vaste internationale gasten staan te popelen om het gastheerschap van Patrick van Os en zijn team te kunnen ervaren.’ Hoteldirecteur Van Os ziet de aansluiting als mogelijkheid zich bij een internationaler publiek te presenteren. ‘En daarbij onze kleinschaligheid en authenticiteit te behouden.

Reageer op dit artikel