nieuws

De boom in met Center Parcs

Hotel

In het nieuwe Center Parcs ‘Le Bois aux Daims’ in het Franse departement Vienne heeft de keten naast de reguliere vakantiewoningen ook negen boomhuizen ingericht. Gasten verblijven er in een woning compleet met keuken, badkamer, slaapkamers en terras, maar dan op 4 tot 6 meter hoogte.

De boom in met Center Parcs

De boomwoningen in Le Bois aux Daims bieden onderdak aan vier tot zes personen. Ieder huis heeft zijn eigen specifieke karakter en een dierthema. Elk thema komt terug in de stoffering van meubels, gordijnen en kussens. Zelfs de tegels van de badkamer en de keuken doen denken aan de vacht van de eekhoorn, het verenpak van een vogel of de vleugels van een libelle. Leuk detail is ook dat bij de ingang van ieder boomhuis een rieten boodschappenmand hangt die met behulp van een kabel en een katrol naar boven kan worden gehesen.

Le Bois aux Daims, ofwel Het Hertenbos, is de nieuwste locatie van Center Parcs en werd in mei 2015 geopend. Het park ligt in het Loiredal, op een voormalig jachtterrein van een renaissancekasteel.

Reageer op dit artikel