nieuws

Luxe resort Punt-West opent in Ouddorp

Hotel

In Ouddorp opent 5 juni Punt-West Hotel & Beachresort haar deuren. Omdat er in Nederland volgens Punt-West geen aanbod is tussen de wereld van luxe hotels en de traditionele bungalowparken in, wil het nieuwe concept inspelen op de groeiende vraag naar luxe resorts.

Luxe resort Punt-West opent in Ouddorp

Het nieuwe Hotel & Beachresort is ontworpen door architect Matthijs Zeelenberg en wordt geëxploiteerd door Oasis Parcs. André Roelofs, directeur van Oasis Parcs: ‘Binnen het huidige landschap aan vakantieparken zagen wij een behoefte aan luxe resorts, op een unieke, authentieke locatie en met een zeer hoog serviceniveau voor de gasten. Wij hebben een aantal resorts onder een nieuw label, Oasis Parcs, gebracht waarmee we deze vraag invullen. Punt-West Hotel & Beachresort is ons eerste resort in Nederland.’

Gasten van Punt-West kunnen kiezen uit luxe, vrijstaande villa’s en appartementen in een 150 hectare groot natuurgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer. Op 4 juni is de eerste fase van de bouw afgerond en zijn twintig luxe hotelsuites en de eerste 36 strand- en duinvilla’s beschikbaar. In december van dit jaar zal het park volledig operationeel zijn met in totaal 72 strand- en duinvilla’s en twintig hotelsuites.

Beachclub Werelds aan het Strand
Beachclub Werelds aan het Strand is onderdeel van het Punt-West Hotel & Beachresort en vormt het hart van het resort. Werelds aan het Strand bestaat onder andere uit een restaurant, bar en meerdere multifunctionele ruimtes en terrassen en heeft een eigen strand en marina. Werelds aan het Strand is dan ook geschikt voor heel uiteenlopende doelgroepen en gelegenheden, zowel zakelijk als particulier.
www.oasisparcs.nl/puntwest

Reageer op dit artikel