nieuws

Genomineerden Misset Hotel Personality Award 2015 bekend

Hotel

De drie hotelzwaargewichten die dit jaar meedingen naar de Misset Hotel Personality Award 2015 zijn bekend. Tijdens het Hotel Management Diner wordt bepaald wie de titel dit jaar wint.

Genomineerden Misset Hotel Personality Award 2015 bekend
De genomineerden van 2014 (vlnr) Marcel van Aelst, winnaar Camille Oostwegel en Roberto Payer.

Op het hernieuwde Hotel Management Diner – nadat het een jaar of vijftien geleden ook enkele jaren werd georganiseerd – reikt Misset Horeca voor de tweede keer de Misset Hotel Personality Award uit aan iemand die de sporen heeft verdiend in de hotellerie en de voorbije jaren indruk maakte.

De redactie van Misset Horeca nomineert de kandidaten, de aanwezigen bij het Hotel Management Diner op 25 juni stemmen ter plekke wie van hen de titel mag winnen.

Genomineerden
De drie genomineerden dit jaar zijn:

  • Chris Luken, Fletcher Hotels
  • Marijke Schreiner, StayOkay
  • Jaap Veenendaal, Jaap Veenendaal Groep

Luken timmert met Fletcher immer aan de weg. Elk jaar groeit de collectie verder, waarmee het bedrijf inmiddels op 66 vestigingen zit met een omzet boven de €110 miljoen en in de bovenste regionen van de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven en merken bivakkeert. Luken won in 2013 al de Misset Horeca Personality Award.

Schreiner transformeerde StayOkay de afgelopen jaren eigenhandig als directeur van een verzameling jeugdherbergen tot een eigentijds hotelmerk wat zich nadrukkelijk (ook) op gezinnen richt.

Veenendaal wist in recordtempo een bedrijf uit de grond te stampen. in 2007 begon hij met de overname van één hotel in Wageningen, inmiddels telt de Jaap Veenendaal Groep 14 hotels en restaurants.

Oostwegel
Vorig jaar viel de eer te beurt aan Camille Oostwegel, die het opnam tegen Roberto Payer en Marcel van Aelst en de allereerste Misset Hotel Personality Award won.

Reageer op dit artikel