nieuws

Hotel Nassau Breda opent in rijksmonumentencomplex

Hotel

In Breda zal in april 2016 grand hotel Nassau openen. Het hotel is gevestigd in het rijksmonumentencomplex aan de Nieuwstraat en gaat deel uitmaken van de Autograph Collection Hotels van Marriott.

Hotel Nassau Breda opent in rijksmonumentencomplex

Het Bredase rijksmonumentencomplex stond jarenlang te verloederen. De voormalige kapel stond heel lang in de steigers en door allerlei omstandigheden duurde de herbestemming van het complex en zijn omgeving veel langer dan gedacht. Eind 2014 kwam er eindelijk schot in de zaak en kon gestart worden met de restauratie en herbestemming van het rijksmonumentencomplex.

Medewerkers van bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel werken in opdracht van Designhotel Nieuwstraat C.V. momenteel hard aan het in oude luister herstellen van het complex. De monumentale kapel nadert zijn voltooiing. De openingsdatum is inmiddels vastgesteld voor april volgend jaar. Het grand hotel zal geëxploiteerd worden door de Odyssey Hotel Group.

Reageer op dit artikel