nieuws

Hotelnacht in meer steden

Hotel

Hotels in heel Nederland kunnen dit jaar deelnemen aan de Hotelnacht. In het weekend van 16 en 17 januari kunnen gasten een weekend weg in eigen stad.

Hotelnacht in meer steden

De Hotelnacht die voor de vierde keer wordt gehouden, is ontstaan in Amsterdam. Afgelopen keer werd het al uitgebreid naar Rotterdam en Den Haag. De komende editie kunnen ook bijzondere hotels in andere plaatsen deelnemen. ‘Uit het hele land krijgen wij vragen van zowel hotels als gasten die graag willen meedoen aan de Hotelnacht’, zegt organisator Vincent van Dijk.
‘Daarom hebben we besloten om van de Hotelnacht een nationaal hotelfestival te maken.’ In steden als Amsterdam, waar heel veel hotels meedoen, kunnen deelnemers ook naar alle verschillende culinaire, creatieve en culturele hotelfeestjes die worden georganiseerd.
Eind september wordt bekend gemaakt welke hotels en welke steden meedoen.

Reageer op dit artikel