nieuws

Logis-hotels bieden speciale faciliteiten voor motorrijders

Hotel

Logis-hotels laat zich niet afschrikken door onrustbarende verhalen over motorclubs maar biedt motorrijders juist een aantal extra’s. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van speciale faciliteiten zoals de ‘beste stalling’ en een onderhoudsruimte.

Logis-hotels bieden speciale faciliteiten voor motorrijders

Logis garandeert een comfortabele en veilige plek voor motorrijders én hun geliefde motoren. ‘Dankzij de prachtige locaties vormen veel hotels bovendien een ideale uitvalsbasis voor talloze motorroutes.’

Motoren wassen
Bij verschillende Logis-hotels vinden gasten onder andere een gratis beveiligde en afgesloten garage of parking, een waterpunt om motoren te wassen, een onderhoudsruimte voor klein onderhoud, afgesloten en geventileerde ruimtes voor motorpakken en -jacks, een lijst met garages, motordealers en benzinestations die 24 uur per dag geopend zijn en gratis toegang tot internet.

Drie uitvalsbases
Logis-hotels brengst drie Nederlandse hotels speciaal onder de aandacht. Vanuit deze hotels kunnen mooie trajecten per motor worden afgelegd.1) Hotel Hoogeerd te Wijchen. Vanuit dit hotel kan men touren door het Land van Maas en Waal. 2) Het Wapen van Harmelen te Harmelen. Vanuit dit hotel kan men cruisen langs de oude Rijn. 3) De Tuinkamer te Ruurlo. Vanuit dit hotel kunnen de motorrijders scheuren door de Achterhoek.

 

 

Reageer op dit artikel