nieuws

Marcel Vlek nieuwe voorzitter Romantik Hotels & Restaurants Benelux

Hotel

Marcel Vlek, directeur en eigenaar van Romantik-hotel Landgoed De Holtweijde in Lattrop (Overijssel), is de nieuwe voorzitter van de tien Benelux-leden van dit Europese samenwerkingsverband van individuele hotels.

Marcel Vlek nieuwe voorzitter Romantik Hotels & Restaurants Benelux

Als regionaal voorzitter vertegenwoordigt Vlek de belangen van de Benelux-leden binnen het internationale bestuur van Romantik Hotels & Restaurants. In Nederland zijn vijf hotels bij de organisatie aangesloten: Auberge De Campveerse Toren in Veere, Hostellerie De Hamert in Wellerlooi, Kasteel Daelenbroek in Herkenbosch, hotel Gulpdal in Slenaken en Landgoed De Holtweijde. Ook in België en Luxemburg heeft de organisatie vijf leden: drie in Vlaanderen, één in de Ardennen en één hotel aan de rand van Echternach in Luxemburg.

In totaal telt Romantik Hotels & Restaurants tweehonderd leden in negen landen. De organisatie is met name sterk vertegenwoordigd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Reageer op dit artikel