nieuws

Nieuwegein thuisbasis van Fletcher World

Hotel

Mercure-hotel Utrecht-Nieuwegein is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 juli gaat het hotel verder als Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Het hoofdkantoor van de hotelketen verhuist later ook naar hetzelfde complex aan de snelweg A2, net als de Fletcher Academy (de opleidingstak). Samen noemen ze zich Fletcher World.

Nieuwegein thuisbasis van Fletcher World

Het huidige gebouw zal de komende jaren flink aangepast worden. Het Fletcher-hoofdkantoor komt in het pand tegen het hotel aan te liggen, met een doorgang het hotel in. Het hoofdkantoor, de restaurantfaciliteiten, het kameraanbod en het buitenaanzicht worden uitgebreid of krijgen een facelift.

Spectaculaire uitbreidingsplannen
Het hotel zelf wordt uitgebreid van 81 naar 131 kamers. Verder beschikt het over zestien zalen, een bar en restaurantfaciliteiten. Fletcher rept ook over ‘spectaculaire uitbreidingsplannen’ voor de hotelgast, die dit najaar bekend zullen worden gemaakt. ‘Dit wordt ons derde hotel langs de snelweg A2 en daar gaan we natuurlijk iets moois van maken’, aldus CEO Rob Hermans.

Het huidige hoofdkantoor van Fletcher Hotels is gevestigd in Vianen. Met de eigen opleidingsacademie én het viersterrenhotel zullen uiteindelijk zo’n 150 mensen in Nieuwegein werkzaam zijn.

Reageer op dit artikel