nieuws

Piet Boon steekt kamers Marriott Hotel in nieuw jasje

Hotel

De hotelkamers van het Amsterdamse Marriott Hotel worden in een nieuw jasje gestoken. Studio Piet Boon wordt verantwoordelijk voor de herinrichting van de 396 hotelkamers die het hotel rijk is.

Piet Boon steekt kamers Marriott Hotel in nieuw jasje

Vrijdag 5 juni viert het Amsterdamse Marriott Hotel haar 40-jarig bestaan in de vernieuwde ontmoetingsruimtes van het hotel.  Tijdens het evenement, waar wordt stilgestaan bij de geschiedenis én de toekomst van het hotel, zullen de eerste twee design-hotelkamers worden onthuld. Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Met het oog op de toekomst zal naast design, ook technologie een belangrijke rol gaan spelen binnen het hotel. Via een speciale app kunnen hotelgasten straks gebruik maken van de roomservice. Ook kan de gast met de smartphone in- en uitchecken. Daarnaast heeft Apple Pay de toekomst binnen Marriott Hotel. Het simpel betalen met je mobiel wordt momenteel al in Amerika getest. Wanneer de Nederlandse Marriott Hotels hiermee gaan werken, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel