nieuws

Pop-up shop in nhow Rotterdam

Hotel

Designhotel nhow Rotterdam opent in haar lobby een pop-up shop met hippe lokale designproducten.  Het hotel brengt hiermee kwalitatieve lokale labels onder de aandacht van haar gasten.

Pop-up shop in nhow Rotterdam

‘Het gaat ons niet zozeer om de verkoop, maar om het verhaal over onze stad. Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om design,’ aldus Hermann Spatt, directeur van nhow Rotterdam.

Pop-up shop nhow origineel en betaalbaar

Zo zijn de new shopping bag van Susan Bijl, diverse tekstuele verwenners van Mwah, designer sokken van Alfredo Gonzales, porseleinen kopjes van Label Aleph en de boeken van fotograaf Ruud Sies geselecteerd voor de eerste editie van de shop. Ook verkoopt nhow een aantal kleine eigen items zoals onder andere de nhow condooms met ondeugende teksten als: ‘Use me now’ en ‘Do it now’. De producten zijn betaalbaar en gemakkelijk als souvenir mee te nemen in het vliegtuig. De eerste editie van de pop-up shop zal tot augustus geopend zijn.

Reageer op dit artikel