nieuws

Sfeerimpressie finaledag Dutch Hotel Award 2015

Hotel

De jury van de Dutch Hotel Award (DHA) toog op 4 juni langs de drie finalisten van de editie 2015 van de wedstrijd voor hotelmanagementteams. Die finalisten zijn Vesper en Hotel van Oranje in Noordwijk en Bilderberg De Keizerskroon in Apeldoorn. Elk bedrijf kreeg exact twee uur om de jury te overtuigen.

Sfeerimpressie finaledag Dutch Hotel Award 2015

De drie finalisten bleven over na twee selectieronden. Na bijna 40 inschrijvingen selecteerde de jury eerst 10 genomineerden en na weging van de motivatie en inschrijfformulier vijf halve finalisten.

In die halve finale presenteerden de vijf zich met een powerpitch in de Heineken Experience. Enkele dagen na die halve finale maakte de jury de drie finalisten bekend die vervolgens een extra opdracht kregen.

Tijdens het finalebezoek had elk hotel exact twee uur om de jury ervan te overtuigen dat zij moeten winnen. Daarbij is ook de uitvoering van de finaleopdracht – ‘Maak van big data big fun’ – meegewogen.

Hotel Management Diner
De winnaar van de Dutch Hotel Award 2015 wordt op 25 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner van Misset Horeca en Trust Hospitality, de organiserende partij achter de DHA.

De jury bestaat uit Bart Meinen van Heineken, Jan van der Putten van ING, Sander Allegro van INNovations, voormalig hoofdredacteur van Misset Horeca Martine Zuil, Theo Spies van SBS Architecten en Bas Tolmeijer en Francesco Monaco van Trust Hospitality.

Bekijk hieronder een sfeerverslag van de finaledag.

Reageer op dit artikel