nieuws

TripAdvisor bekroont NH Hotels

Hotel

Zestien hotels en drie restaurants van NH Hotel Group in Nederland hebben de ‘TripAdvisor Certificates of Excellence’ ontvangen. Deze onderscheiding wordt toegekend aan hotels en restaurants die de hoogste waarderingen voor gastvrijheid kregen van bezoekers van de reiswebsite TripAdvisor.

TripAdvisor bekroont NH Hotels

Wereldwijd hebben 190 hotels en restaurants van NH Hotel Group een TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Dit aantal is een stijging van zestig certificaten ten opzichte van vorig jaar. Dit maakte TripAdvisor bekend op 10 juni 2015.

Hotels

Drie NH hotels in Amsterdam, twee in Groningen, en een NH hotel in Den Haag, Rotterdam,  Bussum, Amersfoort, Capelle, Maastricht, Arnhem, Veldhoven, Noordwijkerhout, Geldrop en Waalwijk ontvingen het certificaat.

Restaurants

Ook de Amsterdamse  restaurants Vermeer, d’Vijff Vlieghen en Brasserie NH Schiller hebben het certificaat van TripAdvisortoegekend gekregen.

TripAdvisor

Via Tripadvisor kunnen mensen hun reis plannen en boeken, maar ook hun beoordelingen en meningen geven over accommodaties, restaurants en attracties. Om voor de TripAdvisor Certificate of Excellence in aanmerking te komen, moeten hotels en restaurants onder meer een beoordeling krijgen van ten minste vier uit vijf sterren op TripAdvisor.

 

Reageer op dit artikel