nieuws

22 Oude bedden hotel Tjaarda Oranjewoud naar Oost-Europa

Hotel

Golden Tulip hotel Tjaarda Oranjawoud heeft hotelkamers vernieuwd. Directeur Tjitte de Wolf heeft de kamers voorzien van nieuw meubilair, een led-tv en een Nespresso apparaat. Het gaat om 22 kamers op de begaande grond van het hotel. De oude bedden en matrassen zijn geschonken aan een goed doel.

22 Oude bedden hotel Tjaarda Oranjewoud naar Oost-Europa
De nieuwe kamers van Tjaarda Oranjewoud.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud – nabij Heerenveen – wil met de kamer-upgrade voldoen aan de hoge verwachtingen van zowel de toeristische als de zakelijke gast.

De 22 gerenoveerde kamers bevinden zich op de begaande grond en beschikken verder  over een kingsize bed en regendouche of bad. Ook heeft elke kamer een terrasje. Het hotel telt in totaal 70 kamers en 3 junior suites.

Alle oude matrassen en bedden zijn geschonken aan stichting Dorcas. Deze organisatie zet zich in voor de allerarmsten in Oost Europa, Midden-Oosten en Afrika. Samen met lokale partnerorganisaties begeleiden zij projecten op het gebied van noodhulp en wederopbouw, sociale zorg en duurzame ontwikkeling.

Na afloop van iedere renovatie of verbouwing schenkt Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud de oude spullen aan de stichting. Deze keer zijn alle oude matrassen en bedden geschonken.

Reageer op dit artikel