nieuws

Conservatorium Hotel verlicht met regenboogkleuren voor Gay Pride

Hotel

Geheel in het teken van de Gay Pride Amsterdam 2015, is de gevel van het Conservatorium Hotel deze hele week verlicht met regenboogkleuren.

Conservatorium Hotel verlicht met regenboogkleuren voor Gay Pride

Jaarlijks komen honderden bezoekers af op het  evenement met een homocultureel karakter dat in het eerste weekend van augustus in het centrum van Amsterdam is. Het is één van de drukst bezochte publieksevenementen van Nederland. Naast de gevelverlichting zijn er in het hotel regenboog gekleurde macarons, wimpelvlaggen, zuurstokken en bloemen terug te vinden.

Gay pride actie

Het hotel heeft ook een actie verbonden aan het tijdelijk gekleurde hotel. Mensen worden gevraagd een foto van de gevel van het hotel met regenboogkleuren te maken en deze te delen op Instagram: #ConservatoriumSupports #GayPrideAmsterdam met de tag @conservatoriumhotel. De winnaar wordt op 3 augustus bekendgemaakt.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel