nieuws

Hotel-restaurant De Arendshoeve over in lokale handen

Hotel

Hotel-restaurant De Arendshoeve te Bergambacht gaat over in andere handen. Directeur Ron Pelgrim draagt het stokje na drie jaar over aan Ad en Jacky Scheer. ‘De Arendshoeve is er klaar voor om door een lokale ondernemer gerund te worden.’

Hotel-restaurant De Arendshoeve over in lokale handen

De Arendshoeve heeft de afgelopen tweeënhalf jaar onder leiding van directeur Ron Pelgrim ingezet om zowel de particuliere, de zakelijke als de leisure-markt te interesseren voor het  hotel, in de Krimpenerwaard. Pelgrim:  ‘Ik denk dat we daar uitstekend in geslaagd zijn. Voor mij is deze overname een mooi moment om het stokje over te dragen. Ik heb hard gewerkt om De Arendshoeve terug op de kaart te zetten. Nu die klus er op zit ga ik op zoek naar een nieuw project. De Arendshoeve is er klaar voor om door een lokale ondernemer gerund te worden.’

Vijfde horecazaak
Die lokale ondernemers zijn Ad en Jacky Scheer uit het naburige Lekkerkerk. Voor het duo betekent de overname van De Arendshoeve een completering  van hun vijf horecazaken omvattende bedrijf. De Lekkerkerkers hebben ook Partycentrum Amicitia (Lekkerkerk), Lunchroom Huisje van de Zeeuw (Lekkerkerk), Het Kwartier (Stolwijk) en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen (Bergambacht) in hun ‘pakket’. Ad Scheer: ‘We zijn nu centraal in de Krimpenerwaard in alle segmenten vertegenwoordigd. De Arendshoeve staat voor gastvrijheid, een stijlvolle ambiance en kwaliteit, en dat gaan we uiteraard zo houden. We voegen daar fris elan aan toe, met jonge en goede medewerkers op spilfuncties.’

Reageer op dit artikel