nieuws

Leiding van Blooming naar Hans de Vries

Hotel

De dagelijkse leiding van het Blooming Hotel en Landgoed Het Hof in Bergen komt in handen van Hans de Vries (53) uit Wervershoof. De Vries treedt deze week officieel in dienst als algemeen directeur van het hotel en het landgoed.

Leiding van Blooming naar Hans de Vries
Hans de Vries

Hans de Vries was de afgelopen vijf jaar namens bureau LeisureNL als directeur, adviseur en interim manager bij diverse grote projecten betrokken, zoals ‘Waterdunen’ (landelijk voorbeeldproject in ontwikkelingsplanologie en leisure).

Daarvoor was hij onder meer (interim)manager van twee recreatiebedrijven in Zeeuws Vlaanderen en de Kennemer Duincampings (PWN Waterleidingbedrijf).

Blooming

De Blooming bedrijvengroep uit Bergen waarover De Vries de leiding krijgt bestaat uit het blooming hotel & conferentielandgoed, het historisch herenhuis Het Hof op Landgoed ’t Oude Hof en Stichting Blooming,verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten.

Blooming is een commercieel horeca- en leisurebedrijf met 128 hotelkamers en 26 vergaderruimten echter zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, en in de organisatie zelf en haar personeel.

In 2009 was Blooming een van de finalisten van de Dutch Hotel Award. 

Reageer op dit artikel