nieuws

Nieuw elan voor hotel De Tolkamer

Hotel

Margaret Beijer en Roy Jansen exploiteren sinds begin juli het hotel De Tolkamer. Het hotel is gevestigd in een voormalig douanekantoor in het gelijknamige grensdorp, dat stamt uit 1905. Het hotel gaat de komende tijd een opknap beurt krijgen en 19 juli gaat de brasserie ook voor gasten van buiten het hotel open.

Nieuw elan voor hotel De Tolkamer

Roy Jansen en Margaret Beijer zeggen trots te zijn om de nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze kijken met name uit naar de samenwerking met de omgeving. ‘Je netwerk bouw je niet in een paar dagen op. Toch hopen we op een innige band met de gasten, leveranciers en personeel. De deur staat open en we kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen.’

Hotel weer in balans brengen
Het hotel gaat een goed geregisseerde opknapbeurt krijgen over een langere periode, waarbij de charme en stijl van het gebouw weer volledig tot moeten uiting komen. ‘De huidige inrichting en het gebrek aan restaurantfaciliteit zijn in onze ogen een gebrek aan de huidige hotelexploitatie. Mensen willen weer wat beleven en op hun wenken bediend worden. Wij willen het geheel weer in balans brengen’, aldus Margaret Beijer

Externe gasten
Op 19 juli aanstaande gaat de brasserie open voor externe gasten. Ook voor lunch, diner of borrel kunnen gasten dan gewoon binnenlopen. Roy Jansen: ‘Naast onze hotelgasten zijn de mensen van buitenaf,  die voor een lunch of diner komen, zeker zo belangrijk. ‘In het assortiment dranken, ga ik me ook nog toeleggen op speciaal bieren’ dit is een specialiteit van mijzelf en ik denk dat veel gasten dit kunnen waarderen’, aldus Jansen.

Reageer op dit artikel