nieuws

Parkeerschijf voor probleem ligbedden hotels en sauna’s

Hotel

Een parkeerschijf voor ligbedden aan het zwembad. Daarmee is volgens ondernemer Theo van den Dungen een groot irritatiepunt opgelost; het met een handdoek claimen van ligbedden bij zwembaden.

Parkeerschijf voor probleem ligbedden hotels en sauna’s

Uit onderzoek van Zoover is het claimen van ligbedden rondom het zwembad van vakantieaccommodaties vakantie-ergenis nummer één. Volgens Van den Dungen kan zijn parkeerschijf een oplossing zijn voor onder meer hotels en sauna’s. ‘Vanaf ‘s ochtends vroeg zijn vaak alle ligbedjes al geclaimd met handdoeken of andere bezittingen. Zonaanbidders zelf maken vaak pas een halve dag later gebruik van deze uitgekozen plek.’

Sunbreaker

De Sunbreaker is een reserveerkaart voor ligbedden aan het zwembad. ‘We kunnen de kaart helemaal personaliseren.’ Het idee is dat een gast de klok op de parkeerschijf instelt op het moment van vertrek. ‘Je kan dan rustig een stukje zwemmen, even lunchen of gewoon even de zon uit. Binnen een uur terug? Geen probleem. Toch weg voor langere tijd? Dan mag iemand anders het ligbed overnemen’, legt Van den Dungen uit.  ‘De spullen op het bed kunnen dan worden afgegeven bij de poolboy. Het voorkomt irritatie. Meerdere zonnige vakantiebestemmingen in het buitenland hebben al interesse getoond. Maar ook in Nederland kan de Sunbreaker irritaties voorkomen.’

Reageer op dit artikel