nieuws

Radisson Blu Palace Hotel haalt geld op voor reddingsbrigade

Hotel

Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk heeft geld opgehaald voor de KNRM Noordwijk. De cheque van €6750 is dinsdagmiddag feestelijk overhandigd aan de reddingsbrigade.

Radisson Blu Palace Hotel haalt geld op voor reddingsbrigade

Het Noordwijkse hotel heeft een langdurige band met de lokale afdeling van de reddingsbrigade. Al jaren vraagt het hotel al haar hotelgasten €1 te doneren, dat bedrag wordt eens per jaar overhandigd.

Deze keer deed het hotel daar ook nog de €750 bij die het had gewonnen bij de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek.

Cheque

De cheque van €6750 werd dinsdag overhandigd aan Edward Zwitser van het hoofdkantoor van de KNRM, die de aanwezige gasten ook een korte presentatie gaf over het werk van de brigade.

General manager André Aaij: ‘als hotel krijgen wij veel toeristen die zeker in deze mooie maanden gaan genieten van het strand en de Noordzee. De redders van de KNRM werken op vrijwillige basis. Wij proberen ons steentje bij te dragen met de gastdonaties van €1.’

Belangrijk

Zeker in de zomermaanden kunnen badgasten zich volgens hem een goede voorstelling maken van hoe belangrijk het is dat er bij nood  snel hulp ter plaatste kan zijn op het strand of op zee.

Naast het overhandigen van de cheque is ook een nieuwe expositie te zien in het hotel met ruim 15 grote, nieuwe KNRM foto´s. De afbeeldingen variëren van de KNRM in actie tot portretten van de mannen van de KNRM Noordwijk.

Reageer op dit artikel