nieuws

Ruud Visser nieuwe chef van Hilton The Haque

Hotel

Ruud Visser is afgelopen maandag 20 juli van start gegaan als chef van Hilton The Hague. Visser werkte de afgelopen jaren als executive chef bij Koninklijk Theater Carré waar hij onder meer succesvol het traject begeleidde om het horecagedeelte in eigen beheer te nemen.

Ruud Visser nieuwe chef van Hilton The Haque

Hilton hotelmanager Sjoerd Sybesma: ‘Met Ruud halen wij een ambitieuze vakman binnen die het Food & Beverage concept een nieuwe impuls zal geven. Met zijn visie en ervaringen vanuit Koninklijk Theater Carré zal hij een originele invulling gaan geven aan onze meeting breaks.’ In totaal heeft Visser meer dan vijftien jaar ervaring in het vak. Zo werkte hij onder meer als Senior Sous Chef bij Bilderberg Landgoed Lauwswolt, destijds bekroond met een Michelinster.

 

Reageer op dit artikel