nieuws

Vijftien nieuwe kamers voor Hotel Roemer Amsterdam

Hotel

Hotel Roemer – sinds 2007 onderdeel van de Vondel Hotels collectie – is flink uitgebreid. Na een grondige renovatie zijn er vijftien nieuwe kamers bijgekomen.

Vijftien nieuwe kamers voor Hotel Roemer Amsterdam

Vondel Hotels kreeg vorig jaar de mogelijkheid om Hotel Hestia aan de Roemer Visscherstraat over te nemer. De vijftien nieuwe hotelkamers – waarvan een driepersoonskamer en een vierpersoonskamer- bevinden zich op die dependance locatie aan de overkant van de straat.

Hotelpand

Arjen van den Hof, eigenaar van Vondel Hotels: ‘Toen we de kans kregen om dat verouderde hotelpand precies tegenover Hotel Roemer te gaan gebruiken, hebben we geen moment getwijfeld, ondanks dat er zoveel aan moest gebeuren.’

Grondige verbouwing

Het pand werd compleet gestript. Het gebouw kreeg een nieuwe entree en er werd en nieuwe lift in in het pand getakeld. ‘Na deze zeer grondige verbouwing ben ik erg trots op deze geweldige toevoeging, met name de drie- en vierpersoonskamers zijn uniek, die zijn er niet veel in de Amsterdamse binnenstad.’

Huiselijk karakter

Het hotel in de Amsterdamse Roemer Visscherstraat heeft een huiselijk, stijlvol en artistiek karakter.

Reageer op dit artikel