nieuws

Voormalig Hampshire hotel Lochem maakt doorstart

Hotel

Het voormalige Hampshire Hotel Bon’Aparte in Lochem heeft tien maanden na het faillissement nieuwe eigenaren. Het viersterrenhotel met 39 kamers ging in september 2014 op slot na een faillissement.

Voormalig Hampshire hotel Lochem maakt doorstart

Arne Heijtmeijer en Michiel Bouwens hebben het vastgoed van het voormalige Hampshire hotel gekocht. Zij zitten momenteel in de afrondende fase van de onderhandelingen met de nieuwe exploitant. Dit meldt Dagblad Tubantia.

Arne Heijtmeijer was al eerder eigenaar van het hotel, van 1993 tot 2007 bouwde hij het hotel uit tot viersterrenhotel met veel zakelijke faciliteiten. De omzet vervijfvoudigde in die periode, aldus Heijtmeijer op zijn website. Het hotel heeft zeven zalen waar in totaal 250 mensen kunnen vergaderen.

Na de verkoop van het hotel aan Gerrit de Vries en Janine Dijkerman in 2007 begon Heijtmeijer met zijn bedrijf For-Ward, management in gastvrijheid. Ondersteuning van horecagerelateerde bedrijven is de hoofdtaak van het bedrijf.

Hotel Lochem

Het hotel gaat niet verder onder de vlag van Hampshire. Het wordt een zelfstandig hotel, dat vanaf januari 2016 gaat opereren onder de naam Boetiek Hotel Bon’Aparte.

Het faillissement van het hotel werd vorig jaar vooral veroorzaakt door de geringe mate van brandveiligheid, aldus Tubantia. In de komende maanden zal een grondige renovatie plaatsvinden. Naast aanpassingen op het gebied van brandveiligheid zal er worden geïnvesteerd in de uitstraling, kwaliteit en comfort van het hotel.

Reageer op dit artikel