nieuws

Belgisch pop-up restaurant in het maïs start maishotel

Hotel

Een pop-up restaurant in een maïsveld in het Belgische Zomergem, breidt uit met een hotel. De initiatiefnemers bieden dit jaar ook overnachtingen tussen het maïs aan, zodat dinergasten ook kunnen blijven overnachten.

Belgisch pop-up restaurant in het maïs start maishotel
Facebook/Volta

Vorig jaar kwam het Gentse restaurant Volta met het initiatief voor een pop-up restaurant in een maïsveld. Van 12 augustus tot 13 september start Volta opnieuw het avontuur in het midden van het Zomergemse maïs onder een op maat gemaakte Pakistaanse nomadentent waarin een 38 meter lange kloostertafel staat.

Hotel in mais

Dit jaar wordt dat uitgebreid met zes mobiele hotelkamers. luxueus kamperen, noemen de initiatiefnemers het. De mobiele hotelkamers hebben een tweepersoonsbed, badkamer, toilet en terras. ’s Hierdoor kunnen gasten uit bijvoorbeeld Nederland en Frankrijk ook blijven overnachten na een diner tussen het gele graan.

 

Reageer op dit artikel