nieuws

Hilton The Hague scoort op toegankelijkheid

Hotel

Hilton The Hague is door Hotelaccessibility International uitgeroepen tot toegankelijk hotel voor rolstoelgebruikers en visueel gehandicapten.

Hilton The Hague scoort op toegankelijkheid

Hilton The Hague is getest door minder dan Mirjam de Koning, meervoudig paralympisch zwemkampioen. Het vijfsterrenhotel aan de Zeestraat werd beoordeeld op basis van tien testonderdelen op logische volgorde van aankomst tot vertrek.

Mooie score
Hotelaccessibility International beoordeelt Hilton The Hague met een 9,5. Het hotel scoort hoog op alle onderdelen waaronder de toegankelijkheid van het hotel, Restaurant Pearl en Bar SPARK, de inrichting van de hotelkamers, badkamers en toiletten. De hoog behaalde score levert het bedrijf een vermelding op in de internationale database van Hotelaccessibility International en zet de toon voor andere hotels in Nederland.

Reageer op dit artikel