nieuws

Hotelmedewerkers jagen gasten stuipen op lijf met nep ‘IS-aanval’

Hotel

Medewerkers van een Turks hotel in Icmeler hebben toeristen de stuipen op het lijf gejaagd met een nep IS-aanval. Hotelgasten kregen nadien te horen dat de grap onderdeel was van een zwembadshow met Hollywood thema.

Hotelmedewerkers jagen gasten stuipen op lijf met nep ‘IS-aanval’

Een hotelgast vertelt aan The Sun dat er veel Britse gasten waren die meteen de link legden met de aanslag op een hotel in de Tunesische badplaats Sousse zes weken eerder. ‘Er was ineens paniek’, zegt de man tegen de krant. ‘Ik zag Arabisch uitziende mannen richting het zwembad rennen met wapens en vaten waarop benzine stond geschreven. Dit werd over mij heen gegooid en de aanvaller toverde een aansteker tevoorschijn.  Ik sprong op, omdat ik geen idee had wat er aan de hand was.’

Aanval was grap

De opluchting was groot, toen bleek dat het een grap was. Een grap die niet door alle gasten werd gewaardeerd. Een woordvoerder van het hotel zei nadien dat het niet de bedoeling was om gasten angst aan te jagen. ‘Het was een Hollywood- zwembadshow met een rol voor Rambo en Superman .’ Het management heeft aangegeven deze act niet langer meer op te voeren.

Reageer op dit artikel