nieuws

Tiende NH Collection hotel opent deuren in Rome

Hotel

Met de opening van Piazza Cinquecento, eind 2015, opent de NH Hotel Group het tiende NH Collection hotel in Italië. In november opent het eerste NH Collection hotel in Nederland, als Krasnapolsky Amsterdam haar deuren onder die noemer opent.

Tiende NH Collection hotel opent deuren in Rome

De opening van Piazza Cinquecento brengt het totaal aantal NH Collection hotels wereldwijd op 43. Het nieuwe hotel wordt momenteel gerealiseerd in een monumentaal en iconisch pand, gelegen op loopafstand van het centraal station van Rome, en dichtbij de belangrijkste toeristische en zakelijke bestemmingen van de stad.

Oud uitzicht
Het nieuwe NH Collection hotel heeft een oppervlakte van 11.000 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen, en krijgt 180 kamers. Het hotel wordt uitgerust met vergader- en congreszalen met een capaciteit van maximaal 350 personen. Ook komt er een bar, een restaurant en een tuin met uitzicht op de ruïnes van de Muur van Servius Tullius.

Premium merk
NH Collection hotels zijn bestemmingshotels in het upper-upscale segment. Ze bevinden zich op strategische, stedelijke locaties en NH wil zich met deze hotels onderscheiden op het vlak van gastronomie, technologie, innovatie en design.

NH Collection Nederland
In november 2015 zal NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky als eerste Nederlandse hotel van NH Hotel Group haar deuren openen onder de NH Collection vlag. In 2014 is gestart met een grootschalige restauratie van het gehele hotel, waar ook het restaurant en grandcafé komt onder signatuur van driesterrenchef Jacob Jan Boerma.

Reageer op dit artikel