nieuws

27 hotels organiseren benefietgala voor Prins Claus Fonds

Hotel

27 hotels die vallen onder Luxury Hotels of Amsterdam, organiseren in samenwerking met het Prins Claus Fonds op 6 oktober een benefietgala. Op deze avond bereiden 27 topchefs van de hotels, die bij elkaar 12 Michelinsterren hebben, een naar eigen zeggen spectaculaire culinaire ervaring.

27 hotels organiseren benefietgala voor Prins Claus Fonds

Het doel van de avond is om geld in te zamelen ter ondersteuning van vrijheid van culturele expressie wereldwijd. Gedurende de avond worden bijzondere projecten gepresenteerd en gastoptredens gegeven in de Passenger Terminal Amsterdam, de locatie voor het benefietgala. Marcel van Aelst, voorzitter van de Luxury Hotels: ‘Het is de eerste keer dat Luxury Hotels of Amsterdam een benefietgala organiseren voor het fonds, waarmee wij ons zeer verbonden voelen. Veel van onze hotelketens hebben wereldwijd vestigingen en ontvangen gasten met een grote diversiteit aan culturele achtergrond. Wij steunen graag het inspirerende werk van het Prins Claus Fonds ten behoeve van de vrijheid van culturele expressie wereldwijd.’

Benefietgala

De opbrengst van de avond zal geheel ten goede komen aan het werk van het Prins Claus Fonds in gebieden waar middelen en mogelijkheden voor culturele expressie, creatieve productie en onderzoek beperkt zijn of waar erfgoed wordt bedreigd.

Hotels

De 27 Luxury Hotels of Amsterdam zijn: Amsterdam American Hotel, Amsterdam Marriott Hotel, Andaz Amsterdam Prinsengracht, Bilderberg Garden Hotel, Conservatorium Hotel Amsterdam, Crowne Plaza Amsterdam City Centre, Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol, Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Hilton Amsterdam, Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Holiday Inn Amsterdam, Hotel de l’Europe, Hotel Okura Amsterdam, Hotel Pulitzer, InterContinental Amstel Amsterdam, Mövenpick Hotel Amsterdam City Center, NH Barbizon Palace, NH Grand Hotel Krasnapolsky, Radisson Blu Hotel Amsterdam, Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Hotel, Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, The Dylan, Waldorf Astoria, Wyndham Apollo Hotel Amsterdam en W Amsterdam.

Reageer op dit artikel