nieuws

Boudewijn Martens general manager Crowne Plaza Den Haag

Hotel

Boudewijn Martens is de nieuwe general manager van Crowne Plaza Den Haag–Promenade. Hij volgt Vincent Pahlplatz op, die zijn carrière buiten de groep van Apollo Hotels & Resorts zal voortzetten.

Boudewijn Martens general manager Crowne Plaza Den Haag

Boudewijn Martens (33) begon zijn loopbaan bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als operationeel directeur van Wellnessresort Thermae 2OOO. Vervolgens maakte hij de overstap als hotel manager van Ramada Apollo Hotel Amsterdam City Centre, waar hij de afgelopen jaren zeer succesvol leiding heeft gegeven.

Awards
Met zijn team mocht Martens twee prestigieuze Awards in ontvangst nemen onder andere Best Hotel The Netherlands (onderdeel van de International Hotel Awards) én Hotel of the Year 2015 van de Wyndham Hotel Group. Zijn nieuwe uitdaging brengt hem dus naar de Hofstad.  Martens: ‘Mijn ambitie is om te bouwen op de rijke historie van gastvrijheid. Sleutelwoorden zijn bijzondere service, unieke gastvrijheid en commercieel succes. Ik kijk er ontzettend naar uit.’
Ook Alexander Kluit, Business Area Manager van de keten, is verheugd: ‘In de afgelopen jaren heeft onze onderneming fors geïnvesteerd in Crowne Plaza Den Haag-Promenade. De ruime ervaring van Boudewijn, zijn verfrissende blik en oog voor detail zal nieuwe energie brengen voor het team en kwaliteit voor de gast.’

Reageer op dit artikel