nieuws

Bram van Mierlo nieuwe eigenaar Villa de Duinen

Hotel

Bram van Mierlo vertrekt per 1 oktober 2015 als Facility Director bij Grand Hotel Huis ter Duin om als nieuwe eigenaar van Hotel Restaurant Villa de Duinen aan de slag te gaan.

Bram van Mierlo nieuwe eigenaar Villa de Duinen

Van Mierlo is na zijn opleiding aan de hotelschool en enkele jaren in Hilton Amsterdam, 18 jaar actief geweest in Grand Hotel Huis ter Duin. De laatste twaalf jaar was hij werkzaam als Facility & Operations Director.

Uitdaging

‘Ik verheug me op de nieuwe uitdaging om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in Villa de Duinen. Het in de markt zetten van een nieuw concept en de dynamiek die daarbij komt, hebben me geïnspireerd om in de vorm van zelfstandig ondernemer ook een actievere rol te spelen in de Noordwijkse Horeca. Toen ik vernam dat Ab van der Wiel interesse had om Villa de Duinen te verkopen, heb ik besloten om in te stappen.’ Van Mierlo’s vrouw Mienousch Noorlander blijft in Grand Hotel Huis ter Duin werken. ‘Hiermee blijft de band met Grand Hotel Huis ter Duin na 18 mooie jaren dus bestaan.’

Toekomst

Huidig eigenaar Ab van der Wiel is zeer verheugd: ‘Ik voorzie een mooie toekomst voor Villa de Duinen dat ooit in 1902 begon als familiepension aan zee.’

Reageer op dit artikel