nieuws

Gezond vergaderen bji Princess Hotel Epe

Hotel

Princess Hotel in Epe heeft samen met een diëtiste en LekkerinBeweging.nl twee gezonde vergader-arrangementen opgesteld. Princess noemt ze de Healty Meeting Arrangementen. Doel: maximaal energie- en concentratieniveau voor de gasten.

Gezond vergaderen bji Princess Hotel Epe

Riemer Wierda, operationeel manager van Princess Hotel Epe zegt de gezonde arrangementen er op verzoek van gasten zijn gekomen. ‘We krijgen regelmatig de opmerking van onze zakelijke gasten dat zij een betere onderbouwing willen met betrekking tot gezondheid tijdens bijeenkomsten. We willen graag aan deze vraag voldoen en hebben daarom deze arrangementen ontwikkeld.’

Hij vervolgt: ‘Op deze manier kunnen zakelijke boekers de bewuste keuze maken voor een gezond vergaderarrangement. Ook verhogen zij hiermee de productiviteit tijdens een bijeenkomst.’

Princess ontwikkelde de gezonde arrangementen samen met diëtiste Lize Assink en lekkerinbeweging.nl met als doel een maximaal energie- en concentratieniveau te behouden voor gasten. Dit wordt bewerkstelligd door de juiste voeding en korte pauzes met laagdrempelige activiteiten om in beweging te blijven.

Brainfood

Meer hotels investeren in de gezondheid van hun vergadergasten. Zo serveert Postillion Bunnik haar gasten brainfood tijdens vergaderingen.

Reageer op dit artikel