nieuws

Nieuw Best Western hotel in Woerden

Hotel

Na sluiting van het Best Western hotel in Woerden in november 2014 maakt Best Western bekend dat er een volledige renovatie van het voormalige hotel is gestart. Het bestaande pand is volledig gestript en wordt opnieuw opgebouwd. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe Best Western City Hotel Woerden.

Nieuw Best Western hotel in Woerden

Het hotel beschikt over 64 comfortabele kamers, een ontbijt/loungeruimte, een vergaderzaal en een bar waar men terecht kan voor een drankje en een snack. Voor groepen is er de mogelijkheid om uitgebreid te dineren.

Alle kamers worden voorzien van o.a. airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED-TV, een bad of douche, een gastenkluisje, een koelkastje en gratis en snel draadloos internet. Enkele kamers kunnen met elkaar geschakeld worden, waardoor er Connecting Rooms ontstaan. Ook beschikt het hotel over enkele drie- en vierpersoonskamers.

Er kan ook worden vergaderd. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen en beschikt over daglicht, airconditioning, modern audiovisueel apparatuur, gratis wifi, verschillende vergaderarrangementen en diverse cateringmogelijkheden. Wytze van den Berg, Managing Director Nederland: ‘Ik ben verheugd dat de eigenaren Titus Stoelinga en Marcel Rutten na het succes van het Best Western Plus City Hotel Gouda weer de handen ineen hebben geslagen en een nieuw hotel in Woerden bouwen.’

Reageer op dit artikel