nieuws

LookingforBooking in race voor technologieprijs

Hotel

LookingforBooking is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een technologieprijs, de Deloitte Fast 50. Vorig jaar eindigde LookingforBooking op nummer acht.

LookingforBooking in race voor technologieprijs

‘Het is fantastisch om te zien dat we twee jaar op rij in de Fast50 staan. Vorig jaar kwamen we binnen op plaats acht, spannend om te zien waar we nu uitkomen,’ zeggen directeur Gerlof Bos en Ben Woldring.

LookingforBooking heeft zowel een hotelprijzenvergelijkingssite als een Corporate Travel afdeling. Sinds LookingforBooking zich met de Corporate Travel in 2010 op de zakelijke hotelmarkt stortte gaat het hard met het bedrijf.

De omzet raakte in een stroomversnelling, waardoor het Groninger internetbedrijf in 2014 werd genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 en op een achtste plaats eindigde. ‘Dat we voor een tweede keer op rij zijn genomineerd is een erkenning voor onze activiteiten’, vindt Gerlof Bos.

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

De prijsuitreiking is vrijdag 9 oktober in Groningen.

Reageer op dit artikel