nieuws

Postillion Hotels wint Business Succes Award

Hotel

Postillion Hotels BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar in de hotel-restaurantsector van 2015.

Postillion Hotels wint Business Succes Award

Het concern heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend hotel-restaurantbedrijf, met een zeer sterke positionering. De jury prijst met name de focus op vergader- en congresfaciliteiten. ‘Alle locaties worden periodiek geheel gemoderniseerd en aangepast aan de hedendaagse wensen van de klant, met Wifi, beamers, schermen, tv’s en de modernste audiovisuele apparatuur.’

Ondernemersprijs

De keten beschikt over de Gouden Green Key, de hoogst haalbare score binnen de hotelsector op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Ook steunt de keten diverse goede doelen. ‘Al met al reden om Postillion Hotels uit te roepen tot winnaar in de hotel-restaurantbranche én te nomineren voor de Nationale Business Succes Award 2015’, aldus de nominatiecommissie. Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die goede resultaten hebben bereikt in hun branche en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Reageer op dit artikel