nieuws

Studenten van tien hotelscholen steken de hoofden bij elkaar

Hotel

Hotelschool The Hague organiseert van 5 tot 8 oktober de Hospitality Innovation Summit. Op deze meerdaagse conferentie komen studenten van tien internationale hotelscholen samen om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen.

Studenten van tien hotelscholen steken de hoofden bij elkaar

De conferentie vindt plaats op de Amsterdam Campus van Hotelschool The Hague. Tijdens de Hospitality Innovation Summit komen de studenten samen voor workshops, lezingen en coachsessies van professionals. Ook worden de nieuwste trends in hospitality gepresenteerd, met afsluitend een student challenge.

Hotelscholen

De tien hotelscholen worden ieder vertegenwoordigd door drie top studenten. Deze studenten krijgen een uitdagend vraagstuk voorgelegd, betreffende nieuwe ontwikkelingen in de industrie. Op deze finaledag zullen de studenten hun ideeën presenteren aan een groep top CEOs. Deze zullen de groepen studenten uitdagende vragen stellen en beoordelen om vervolgens een winnaar uit te roepen.

Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee de oudste onafhankelijke hotelschool in Nederland. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam met in totaal 2000 studenten en 180 medewerkers.

Reageer op dit artikel