nieuws

Themadagen hotel, lunchroom en cafetaria tijdens BBB

Hotel

Horecavakbeurs BBB organiseert dit jaar speciale themadagen waarop branchegenoten uit de hotel,- lunchroom- en cafetariawereld elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. De maandag van de beurs staat geheel in het teken van het Euregionaal Hotel Symposium. Op de dinsdag staat de lunchroom- en cafetariabranche centraal.

Themadagen hotel, lunchroom en cafetaria tijdens BBB

Euregionaal Hotel Symposium

Dit jaar wordt voor het eerst het Euregionaal Hotel Symposium georganiseerd: een gezamenlijk project van Servicecenter 4Hospitality, HotelloTop, Ecolab, Auping, Mise en Place en Blycolin. Naar verwachting zijn er zo’n 150 hoteliers uit de Euregio aanwezig. Met het thema D.A.R.E. (Dream, Act, Realize, Evaluate) presenteert de organisatie van HotelloTop een stappenplan voor de moderne hotelier die zich in een dynamische wereld staande moet zien te houden.

Lunchroomdag en Cafetariadag

Dinsdag staat de BBB in het teken van de Lunchroomdag en de Cafetariadag. Vakbezoekers kunnen hier gratis aan deelnemen. De dag begint met een plenair programma, waarna de bezoekers met workshops, lezingen en presentaties op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen in hun eigen branche.

Folie Culinaire en BBB

De 61e editie van de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en de 3e editie van Folie Culinaire vinden tegelijkertijd plaats van 5 t/m 7 oktober 2015 in MECC Maastricht. Beide horecavakbeurzen zijn dagelijks geopend van 11.00 -18.00 uur.

 

Reageer op dit artikel