Landal plant 1000 bomen

Landal plant 1000 bomen

Landal GreenParks schenkt 1000 bomen voor het nieuw aan te planten Parkbos de Haar van Natuurmonumenten bij Haarzuilens (Utrecht). De eerste 76 bomen, één voor elk park van Landal, werden vorige week geplant door collega's van Landal.

Landal GreenParks steunt het initiatief voor het parkbos van Natuurmonumenten van harte. De 1000 bomen die het bedrijf schenkt worden door middel van diverse acties aan gasten, medewerkers en bungaloweigenaren weggegeven. Met de actie werd ook het 10-jarig partnership met Natuurmonumenten symbolisch bekrachtigd.

‘Onze parken liggen midden in de natuur en dichtbij prachtige natuurgebieden, wij voelen ons sterk verbonden met de natuur en zijn ons ervan bewust dat dit een schaars goed is’, zegt Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

‘De natuur is een belangrijk onderdeel van de vakantiebeleving van onze gasten. Kinderen komen in aanraking met planten en dieren, ze pluizen bijvoorbeeld een uilenbal uit of bouwen een hut van takken. We willen graag dat onze kinderen en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze mooie natuur. Met deze actie van Natuurmonumenten onderstrepen we dat natuur en recreatie goed samengaan.’