Motel One kondigt tweede Amsterdamse vestiging aan

Motel One kondigt tweede Amsterdamse vestiging aan

Op dag dag dat de eerste Motel One in Amsterdam - en in Nederland - officieel de opening viert, kondigt de van oorsprong Duitse hotelgroep al de komst van een tweede hotel in Amsterdam aan. Dat hotel moet in 2017 openen. Waar precies houdt Motel One nog even geheim.

De eerste Moten One in Nederland opende afgelopen augustus, tegenover de RAI in Amsterdam. Op woensdag 4 november viert het hotel de officiële opening, waarvoor ook de gehele board naar Amsterdam komt. Onder hen medeoprichter en ceo Dieter Müller en diens zoon en coo Daniel Müller.

Ze maken van de gelegenheid gebruik om meteen de volgende Amsterdamse vestiging aan te kondigen. Waar die precies moet komen, houdt Daniel Müller nog even geheim, 'maar het is niet ver buiten het centrum.'

Bestaand gebouw

Ook het aantal kamers wil hij niet zeggen, alleen dat het een combinatie is van een bestaand gebouw dat wordt geconverteerd naar hotel en nieuwbouw. Dat tweede Motel One van de stad en van Nederland moet in 2017 open.

ook zoekt de Duitse hotelgroep actief in Rotterdam naar een locatie. Verder wordt in Nederland niet actief naar locaties gezocht, zegt de coo. Internationaal heeft de groep nu 20 hotels in de pijplijn waarvoor alle contracten getekend zijn en die zeker komen. Op dit moment heeft Motel One 51 hotels in operatie.