NH Hotel Group breidt nhow uit naar Londen

NH Hotel Group breidt nhow uit naar Londen

NH Hotel Group breidt het designmerk van de keten nhow uit. nhow London opent in 2019 zijn deuren en is gelegen in Shoreditch en The City of London, een snelgroeiend gebied dat beter bekend staat als 'Tech City'.

Na Rotterdam (2014), Berlijn (2010) en Milaan (2007) en hotels in ontwikkeling in Santiago (Chili) en Amsterdam, is nhow London de volgende mijlpaal voor het designmerk van de keten. Het hotel beschikt over acht verdiepingen met 190 kamers, een restaurant, een bar, een fitnessruimte en meerdere meeting en eventruimtes. nhow London wordt een 'een creatieve hotspot' voor zakelijke reizigers, toeristen en inwoners van Londen. nhow is één van de vier hotelmerken van NH Hotel Group. Het hotelmerk heeft een eigen identiteit die wordt ontleend aan de stad waarin het hotel is gevestigd.

Groeien

Het merk nhow zal naar verwachting in 2018 uitgroeien tot twaalf hotels. Naast de bestaande drie nhow hotels werkt NH Hotel Group momenteel aan twee andere projecten: één in Amsterdam, genaamd nhow Amsterdam RAI, en één in Santiago in Chili. De ontwikkeling van het merk nhow maakt onderdeel uit van het strategische vijfjarenplan van NH Hotel Group, waarin expansie één van de belangrijkste pijler is.