Apollo hotels wisselen van general manager

Apollo hotels wisselen van general manager

Drie Apollo hotels -  De Beyaerd, hotel Almere en hotel Utrecht - hebben een nieuwe general manager. Patrick Aarsman stap over van Apollo Utrecht naar De Beyaerd in Hulshorst. Wouter Dekker is de nieuwe manager van Almere en Apollo Utrecht wordt geleid door Marieke van Hoek.

Bas Tolmeijer, directeur en medeoprichter van de Apollo groep - Nummer 22 in de Misset Horca Top 100 - zegt ‘De nieuwe general managers kijken weer met een frisse blik naar het functioneren van de hotels, zodat we constant blijven ontwikkelen en verbeteren.’

Patrick Aarsman

Patrick Aarsman is al sinds 2006 werkzaam bij Apollo. Hij begon als stagiaire en heeft tijdens zijn carrière verschillende functies doorlopen. De laatste 4 jaar heeft hij Apollo Hotel Utrecht gemanaged. Nu maakt hij de overstap naar De Beyaerd in Hulshorst. Dit hotel heeft 91 kamers, 11 zalen, horeca en het outdoor centrum Veluwe Events.

Marieke van Hoek

De rol van Aarsman in Utrecht wordt overgenomen door Marieke van Hoek. Zij startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010.

Wouter Dekker

Wouter Dekker krijgt de leiding over het Apollo hotel in Almere. Dekker is een talent dat via de Apollo Masterclass zijn kennis en competenties intensief uitgebreid heeft om door te groeien tot general manager.

Apollo heeft 13 hotels in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17.