Steigenberger opent eerste InterCityHotel in Nederland

Steigenberger opent eerste InterCityHotel in Nederland

Steigenberger Hotel Group heeft het eerste InterCityHotel in Nederland geopend. De primeur is voor Enschede, zo laat de hotelgroep weten. 'InterCityHotels kenmerken zich door een gunstige ligging midden in het centrum van de stad nabij stations.

Aan het eerste InterCityHotel van Nederland is een bouwperiode van anderhalf jaar voorafgegaan. Steigenberger Hotel Group heeft voor de lancering van het merk gekozen voor Enschede.

Horeca Top 100

'Aan het Willem Wilminkplein is een hotel gebouwd in strakke lijnen met een warm interieur, 126 stijlvolle kamers en gratis WiFi', aldus de nummer 44 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken.

Stadshotels

'De markt heeft behoefte aan meer stadshotels, compact, betaalbaar en gunstig gelegen midden in het centrum van de een stad', legt area general manager Nederland Erwin M. Bruyn de komst van de formule uit. Steigenberger richt zich hiermee op de zakelijke reiziger en toeristen die een bezoek brengen aan de stad.

Bruyn: 'De komende jaren openen wij meerdere vestigingen, met Rotterdam als tweede vestigingsstad.' Naar verwachting worden in 2017 het tweede en derde InterCityHotel geopend, ook 's-Hertogenbosch is daarvoor in beeld.

Steigenberger Hotel Group

Steigenberger Hotel Group staat op plaats 44 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken, die vorig jaar mei werd gepresenteerd.