1600 bezoekers HotelloTOP Year Event

1600 bezoekers HotelloTOP Year Event

De 12e editie van HotelloTOP Year Event op woensdag 14 januari in Amsterdam, heeft 1600 bezoekers getrokken. HotelloTOP is een netwerkplatform voor afgestudeerde hotello's van de Hoge Hotel Management scholen.

Tijdens het congres, dat dit jaar gemodereerd werd door Miljuschka Witzenhausen (onder andere 24Kitchen) en Frank Lindner (Food Inspiration), hebben diverse sprekers hun visie en carrièreverloop gedeeld met de congresgangers. In de ochtend voorafgaand aan het congres werd dit jaar Future Hotello georganiseerd voor de huidige studenten van erkende hoge hotelscholen. De studenten kregen inzicht in hun ‘Roadmap To Success', ofwel hoe creëer je toegevoegde waarde als persoon, zowel in werk als privé. De ochtend werd afgesloten met een netwerklunch waar studenten de mogelijkheid hadden om partners van HotelloTOP te ontmoeten en te spreken over mogelijke stage- of baanmogelijkheden.

Prijzen

De jaarlijkse Hotello of the Year Award werd gewonnen door Maartje Nelissen (HHL '09) van The Food Line-up. Zij won in de finale van Mireille Reuling (HHM '01) van Vinoos by AMS en Femke Riel (HHM '98) van Stichting hetWerkvan. Eerder op de dag werd al de Talent of the Year Award uitgereikt aan een jonge Hotello, die bewonderingswaardig is afgestudeerd of iets bijzonders in de praktijk heeft gebracht. Deze prijs ging naar Judith van der Borch tot Verwolde van TIO University of Applied Sciences.