Eigen hotel voor Corendon op Ibiza

Eigen hotel voor Corendon op Ibiza
Corendon-oprichter Atilay Uslu.

Corendon heeft op Ibiza een hotel gekocht. Na een verbouwing opent in juni het eigen all-inclusive hotel, Marble Stella Maris. Corendon van Atilay Uslu, heeft ook in Amsterdam twee eigen hotels: een opereert onder het eigen merk Corendon, de ander is het College Hotel.

Vorig jaar opende het eerste Corendon hotel in Amsterdam, Corendon Vitality Hotel (263 kamers), het hotel op Ibiza gaat op 22 juni 2016 open. Boeken kan nu al: vanaf 599,- per persoon per week.

Atilay Uslu: ‘Jarenlang zijn we bestookt door klanten met de vraag wanneer Corendon vakanties naar Ibiza zou gaan aanbieden. Uiteraard luisteren we naar hen. Het probleem was dat we geen geschikte accommodaties konden vinden. Daarom hebben we nu ons eigen hotel gekocht. Dat kunnen we helemaal naar onze eigen wensen inrichten, onder andere met het Personal All Inclusive concept.’

Hotel Stella Maris is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorts op Ibiza. Het bestaat uit een aantal verschillende gebouwen, gelegen in een tuin van ruim 60.000 vierkante meter. Nu worden kamers, badkamers en hoofdgebouwen volledig gerenoveerd. Het hotel beschikt straks over 295 kamers.

Het hotel heeft twee zwembaden en een apart kinderbad. Er zijn verschillende à la carte restaurants en bars en een speeltuin en een fun&game room.

De vliegreis naar Ibiza wordt uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines die vanaf dit jaar Ibiza heeft toegevoegd als nieuwe bestemming.